Un glob de cristal

ar fi un cadou perfect în această perioadă; ceva, cineva care să-mi spună concret „Faci asta, se întâmplă asta… ” sau „Pentru că ai făcut asta și asta/ ai gândit așa și pe dincolo, consecințele au fost/ sunt astea… ” E greu să încerci să corectezi ceva și să nu știi exact ce anume din ce ai făcut/ zis tu sau altcineva a determinat acel lucru și să te zbați derulând filmul și încercând să găsești acul în carul cu fân.

E noiembrie trecut de jumătate, mai e puțin și se termină anul. Niciodată nu știu pe unde se duc aceste ultime două luni… iar în ultima vreme n-am mai făcut multe din ce făceam altădată pentru sufletul meu, au fost alte priorități. Cu toate astea, am rămas cu senzația că ceva îmi scapă printre degete, că oricât aș citi, soluția nu e în cărți; da, mi-am mai lămurit niște nebuloase, dar încă mai am întrebări și sper să vină răspunsurile cât încă mai am nevoie de ele.

Din păcate, nu toate țin de noi, mai sunt și alți factori, alte persoane și, mai presus de toate, planul lui Dumnezeu. Tot ce putem face, e să ne încredem pe deplin în El, să nu mai fim orbi sufletește și cruzi duhovnicește.

6 gânduri despre ”Un glob de cristal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.